Vai ai contenuti. | Spostati sulla navigazione | Spostati sulla ricerca | Vai al menu | Contatti | AccessibilitĂ 

logo del sistema bibliotecario dell'ateneo di padova

Fagioli, Serena (2010) Influenze di alcune pratiche agronimiche sulla qualitĂ  merceologica del kiwi. Il caso di un centro di raccolta nel veronese. [Laurea specialistica biennale]

Per questo documento il full-text online non disponibile.

Abstract

The italian production of kiwi is one of the most important in the world. Its quantitative and economic relevance varies at territorial level with a strong vocation in some region: Latium, Piedmont, Emilia Romagna and Veneto. This study analyses different effects on the kiwifruit quality due to orchard's management. The case study considered, is that of a firm in Verona province which recive fruits from 22 growers in the same province. Different parameters able to influence final quality of kiwifruit were analyzed; in particular nitrogen fertilization and use of bioregulators in pre - harvest.

Item Type:Laurea specialistica biennale
Corsi di Laurea specialistica biennale:FacoltĂ  di Agraria > Scienze e tecnologie alimentari
Subjects:Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/02 Agronomia e coltivazioni erbacee
Codice ID:26622
Relatore:Bona, Stefano
Correlatore:Coletto, Lucia
Data della tesi:2010
Biblioteca:Polo di Agripolis - Legnaro > Biblioteca di Agripolis "Pietro Arduino"
Collocazione:AGR 444
Tipo di fruizione per il documento:consultazione / riproduzione
Tesi sperimentale (Si) o compilativa (No)?:Yes

Solo per lo Staff dell Archivio: Modifica questo record