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Putin, Maria Leida (2011) Le mille faccie del sale. [Laurea triennale]

Per questo documento il full-text online non è disponibile.

Abstract

Salt or sodium chloride became a fundamental ingredient of human diet when, thanks to its preservative action, it started to be used to prevent various types of food from rotting. From the chemical point of view, it is a mineral with a crystalline structure obtained with two methods of production.

Item Type:Laurea triennale
Corsi di Laurea Triennale:Facoltà di Agraria > Scienze e tecnologie alimentari
Uncontrolled Keywords:sale, conservazione, alimenti
Subjects:Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 Scienze e tecnologie alimentari
Codice ID:29223
Relatore:Lante, Anna
Data della tesi:06 July 2011
Biblioteca:Polo di Agripolis - Legnaro > C.I.S. di Agripolis - Biblioteca "Pietro Arduino"
Collocazione:BIO 125
Note per la fruizione:l'autore non desidera che la copia sia CONSULTABILE
Tipo di fruizione per il documento:online solo in rete locale
Tesi sperimentale (Si) o compilativa (No)?:No

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