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Favaro, Enrico (2013) Technicl analysis of a combined juice concentration process involving osmotic evaporation, membrane distillation and direct contact evaporation. [Magistrali biennali]

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Abstract

CO2 and water fluxes were measured in membrane distillation and membrane distillation combined with osmotic evaporation. Direct contact evaporation was carried out using water and NaCl solution with the aim of comparing the efficiency of heat exchange. Models were used in both processes

Item Type:Magistrali biennali
Corsi di Diploma di Laurea:Scuola di Ingegneria > Ingegneria Chimica e dei Processi Industriali
Scuola di Ingegneria > Ingegneria Chimica e dei Processi Industriali
Uncontrolled Keywords:membrane, concentration
Subjects:Area 09 - Ingegneria industriale e dell'informazione > ING-IND/25 Impianti chimici
Codice ID:43434
Relatore:Bezzo, Fabrizio
Correlatore:Piacsek, Borges Cristiano and Laranjeira da Cunha Lage, Paulo
Data della tesi:19 April 2013
Biblioteca:Polo di Ingegneria > Biblioteca Centrale di Ingegneria
Tipo di fruizione per il documento:on-line per i full-text
Tesi sperimentale (Si) o compilativa (No)?:Yes

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