Vai ai contenuti. | Spostati sulla navigazione | Spostati sulla ricerca | Vai al menu | Contatti | Accessibilità

logo del sistema bibliotecario dell'ateneo di padova

Conselvan, Alberto (2017) Technology and Innovation in Food Packaging. [Magistrali biennali]

Full text disponibile come:

[img]
Anteprima
Documento PDF
6Mb

Abstract

The target is to provide the reader with an overview on food packaging, especially on primary packaging, with regard to the machines present in this sector, their characteristics and critical issues. Subsequently two fundamental aspects, which can be found in all primary food packaging machines, are analyzed in detail. At first, motor-reducer couplings are analyzed, for which an innovative sizing method is presented. Then a focus on conduction and ultrasonic welding techniques is done

Tipologia del documento:Magistrali biennali
Parole chiave:packaging
Settori scientifico-disciplinari del MIUR:Area 09 - Ingegneria industriale e dell'informazione > ING-IND/13 Meccanica applicata alle macchine
Codice ID:57287
Relatore:Caracciolo, Roberto
Data della tesi:20 Dicembre 2017
Biblioteca:Polo di Ingegneria > Biblioteca di Tecnica e Gestione dei Sistemi Industriali
Tipo di fruizione per il documento:on-line per i full-text
Tesi sperimentale (Si) o compilativa (No)?:No

Solo per lo Staff dell Archivio: Modifica questo record