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Micozzi, Elisa (2018) Development of real-time PCR system for detection of potential immunogenic allergens in food science. [Laurea specialistica biennale]

Per questo documento il full-text online non disponibile.

Abstract

The use of molecular biology in "quality control" offers a great advantage. In the present work a real time PCR method for soy allergen detection has been developed and validated by "Accredia" (Accredia is the unique body of accreditation for Italy)

Item Type:Laurea specialistica biennale
Corsi di Laurea specialistica biennale:Facoltà di Farmacia > Biotecnologie farmaceutiche
Uncontrolled Keywords:real time PCR
Subjects:Area 03 - Scienze chimiche > CHIM/08 Chimica farmaceutica
Codice ID:59442
Relatore:Gatto, Barbara
Data della tesi:23 February 2018
Biblioteca:Polo di Scienze > Polo di Scienze - Bibl. Scienze del Farmaco, via Marzolo 5
Note per la fruizione:Embargo permanente per motivi di segretezza e/o di proprietà dei risultati e/o informazioni sensibili. Testo a stampa non depositato in biblioteca per espressa volontà dell'autore
Tesi sperimentale (Si) o compilativa (No)?:Yes

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